Skip to main content

Busca nuestros empleos

Rekryteringskonsult till Adecco Professionals Stockholm

Adecco logo

Detalles del puesto

location-pin Estocolmo, Stockholm County, Suecia
location-tag 210003PG

Vill du vara en del av en ny resa? Vi söker nu en Rekryteringskonsult (intern titel är Talent Agent)till Adeccos nya affärsområde.

Adecco Professionals är ett nytt affärsområde inom Adecco där vi samlat bolagets tillväxtområden. En stor investering görs nu för att stärka vårt erbjudande inom bland annat rekrytering, inhyrning, outsourcing och utbildning inom våra fokussegment HR, Finans, Sälj & Marknadsföring, IT och Inköp. Affärsområdet har även i uppdrag att utveckla Adeccos framtida tjänster och erbjudanden som kan lanseras för den svenska såväl som den nordiska marknaden.

Om uppdraget

Genom både egen försäljning och med ett starkt stöd av kontorets säljresurser ska initiera och självständigt genomföra direktrekryteringar till våra kunder. Vi arbetar efter en väldefinierad metod och process, men det är inte det som gör oss unika, utan på vilket sätt vi integrerar personbedömning med försäljning, affärsmässiga dialoger och ett lagarbete utöver det vanliga. Du kommer också att arbeta med prospektering, delta i olika nätverk för att proaktivt säkerställa kandidattillgång, upprätta offerter och avtal och bidra till kontorets gemensamma mål.

Ansvarsområden

I rollen som Rekryteringskonsult får du möjlighet att arbeta dagligen med ditt intresse för organisationer och människor. Du ansvarar för din egen budgetuppfyllnad och att självständigt skapa, driva och avsluta affären med kund och kandidat i fokus. Dina rekryteringsuppdrag är permanenta tillsättningar av medarbetare, specialister och chefer till våra kunder. Vi har ett nära samarbete med såväl stora som små företag, organisationer och myndigheter och med vår kompetens bidrar vi till att göra våra kunder lite bättre.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av rekrytering och är van att arbeta i en försäljningsorienterad verksamhet. Har du arbetat med kompetensbaserad rekrytering och dessutom är certifierad testanvändare så ser vi det som ett stort plus. Då rollen ställer krav på din muntliga och skriftliga förmåga så är det självklart för oss att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Om dig

Här trivs du som har en positiv och glädjespridande personlighet och som med en stark egen drivkraft stimuleras av att nå uppsatta mål. Vi ser det som självklart att du kombinerar ett resultatfokus med omtanke om dina kollegor, eftersom vi tror att dessa egenskaper verkligen skapar en professionell, trevlig och framåtsträvande arbetsmiljö. Du kommer att tillhöra Adecco Professionals Stockholm med kontor i Solna.

Vi erbjuder

Tjänsten innebär stor frihet under ansvar där du får stora möjligheter att påverka innehållet i din vardag, vi kan verkligen säga att ingen dag är den andra lik. Hos oss på Adecco står människan i fokus och likaså våra värderingar; Passion, Laganda, Kundfokus, Ansvar och Entreprenörsanda.

Ansökan

Du ansöker via länken nedan så snart som möjligt, dock senast den 12 december. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Observera att vi inte accepterar ansökningar via epost. I vår kvalitetssäkrade process kan du bli ombedd att genomföra en videointervju samt personlighetstester.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Head of Adecco Professionals Stockholm Louise Öijermark på 073-684 70 32 eller via mail louise.oijermark@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Om Adecco

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Lo que significa ser parte de the Adecco Group.

Durante más de 50 años, hemos ayudado a conectar a miles de personas, en todo el mundo, de diferentes experiencias y culturas con oportunidades de empleo. Ofrecemos servicios y soluciones líderes de Recursos Humanos, impulsando el mundo del trabajo, que no solo ofrece a nuestros clientes una experiencia más personalizada, sino que también brinda a nuestros compañeros un sentido de propósito y valor en el trabajo que realizan con nosotros. Ser parte de nuestro grupo internacional significa ser parte de una comunidad que se impulsa mutuamente para ser mejor. Harás un trabajo que desafíe la vida de nuestros clientes. Serás parte de una red de personas enérgicas y profesionales que creen en lo que estamos haciendo. Y tu también creerás en ello.

  • hired

Únete a nuestra comunidad global de talentos

Cuando la oportunidad llama, ¡asegúrate de escucharla! Ingrese tus datos para unirte a nuestra comunidad de talentos y regístrete para recibir alertas automáticas de trabajo.

Nuestros Términos de uso, Política de cookies y Política de privacidad explican cómo recopilamos y usamos tu información y los derechos que tienes. Al enviar tu información, reconoces que has leído esos documentos y aceptas recibir alertas de empleo por correo electrónico de the Adecco Group.

¿Ya estás registrado? haga clic aquí