Skip to main content

Busca nuestros empleos

Business Analyst

Adecco logo

Detalles del puesto

location-pin Groot-Bijgaarden, Flandes, Bélgica
location-tag NE00699
Wat ga je doen

In deze rol werk je nauw samen met collega's van diverse afdelingen, waarbij je hun behoeften begrijpt en omzet naar heldere en impactvolle data-inzichten. Je bent de drijvende kracht achter het beschikbaar stellen en visualiseren van data, waardoor onze interne en externe stakeholders de juiste beslissingen kunnen nemen.

Maar dat is nog niet alles!

Als echte partner van de business, sta je voortdurend in contact met onze kantoren, het hoofdkantoor en onze gewaardeerde klanten. Je geeft betekenis aan data, helpt bij het begrijpen van cijfers en ondersteunt Adecco in haar BI-transformatieprojecten. Samen met IT-collega's werk je aan de ontwikkeling van BI-governance en lever je een essentiële bijdrage aan onze marketingstrategie.

Over jou

Een bruisende persoonlijkheid met een sterk analytisch vermogen en een passie voor data.
Heb je een bachelor diploma in bedrijfseconomie of bedrijfskunde? Geweldig! Maar we hechten meer waarde aan jouw ervaring met data en reporting.
Kennis van zowel Nederlands als Engels is een must, en Frans is een mooie bonus.

Technische skills? Daar zijn we dol op!
Van SQL tot PowerBI, Azure Analysis Services tot Excel en PowerApps, we willen dat je jouw toolkit volledig benut.

Waarom voor Adecco kiezen?

Een wereld van kansen; We zijn een wereldwijde 'thought-leader', met meer dan 30.000 collega's in meer dan 60 landen. Je krijgt de kans om te groeien in een breed scala aan boeiende carrièremogelijkheden.
Flexibel werken; We ondersteunen jou om op jouw meest productieve, wendbare en zelfverzekerde manier te werken, met een goede balans tussen werk en privé.
Persoonlijke groei; Bij ons kun je jezelf zijn en streven we ernaar om jouw unieke talenten te ontwikkelen en te benutten. We bieden volop mogelijkheden voor bijscholing en ontwikkeling.
Maak een impact; Werk mee aan een betere toekomst en maak het verschil waar het er het meest toe doet.

Wat bieden wij jou?
Een competitief salaris tussen €3.423,97 - €3.794,55, aangevuld met bonussen op basis van prestaties, een bedrijfswagen met tankkaart, laptop, internet thuis, maaltijdcheques, ecocheques, en een uitgebreid pakket aan verzekeringen.

Een reis om het beste in jou naar boven te halen:

We geloven in talent, niet in labels. Bij ons wordt diversiteit en inclusie gewaardeerd en gerespecteerd.
Onze cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid zorgt ervoor dat iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt.
Bij de Adecco Group krijgt iedereen gelijke kansen. We zijn er trots op een werkgever te zijn die diversiteit en gelijkheid hoog in het vaandel draagt.

Klaar om deel uit te maken van ons dynamische team? Solliciteer nu en neem de volgende stap in jouw carrière bij Adecco!

Inscribirse

Lo que significa ser parte de the Adecco Group.

Únete a nuestra comunidad global de talentos

Cuando la oportunidad llama, ¡asegúrate de escucharla! Ingrese tus datos para unirte a nuestra comunidad de talentos y regístrete para recibir alertas automáticas de trabajo.

Nuestros Términos de uso, Política de cookies y Política de privacidad explican cómo recopilamos y usamos tu información y los derechos que tienes. Al enviar tu información, reconoces que has leído esos documentos y aceptas recibir alertas de empleo por correo electrónico de the Adecco Group.

¿Ya estás registrado? haga clic aquí