Skip to main content

Busca nuestros empleos

Consultant Den Haag

Adecco logo

Detalles del puesto

location-pin La Haya, Holanda Meridional, Holanda
location-tag NE00396_NL
Over de positie

Wij van De Adecco Group hebben 34.000 medewerkers in 60 verschillende landen werken. Van de 34.000 willen wij graag 34.001 maken door jou als Consultant aan te nemen! Zo krijg jij de kans om in een echte Fortune 500 bedrijf ervaring op te doen.

Wat ga je doen

Wat ga je doen als Consultant?

Werkzaamheden samengevat:

 • Vacature teksten schrijven
 • Kandidaten voor opdrachtgevers interviewen & werven
 • Bedrijven benaderen om mee samen te werken
 • Klantcontact onderhouden met bedrijven

Werven en selecteren van kandidaten
Naast het uitbouwen van nieuwe partnerships ga jij nieuwe collega’s voor de bedrijven zoeken! Je gaat in gesprek met de bedrijven om informatie in te winnen zodat jij een pakkende vacature tekst kan schrijven. De vacature upload jij in ons Adecco database, op LinkedIn, op andere job boards, en sociale media. Je nodigt de mensen uit op intake waarvan jij denkt dat het een match is, en biedt hen daarna enthousiast aan bij je klant. Klant happy, kandidaat happy, en jij super happy.

Bedrijven benaderen & partnerships opbouwen
Je gaat commercieel knallen door bedrijven te benaderen om ze te overtuigen van de dienstverlening van Adecco. Op die manier bouw jij je klantenbestand uit. Ook ga je klantcontact onderhouden met bedrijven die al samenwerken met Adecco, om zo de relaties te onderhouden.

Kortom: een leuke veelzijdige functie waarin jij niet alleen jouw talenten in kwijt kunt, maar ook ontzettend veel kunt leren!

Over jou

Wie ben jij?

 • Bij voorkeur beschik je over hbo werk- en denkniveau.
 • Ervaring in recruitment en relatiebeheer is mooi meegenomen, maar nóg belangrijker vinden we je passie en ambitie.
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschift;
 • Je hebt een commerciële instelling;
 • Goede communicatieve vaardigheden en de wil om samen met je team mooie resultaten te behalen.

Wij bieden:

 • Een salaris tussen €2150 en €2500 obv 40 uur;
 • Vakantiegeld dat maandelijks uitbetaald kan worden;
 • Vaste 13e maand;
 • Jaarlijkse winstafhankelijke bonus;
 • Bonusregeling op kwartaalbasis;
 • Pensioenregeling met eigenbijdrage van 3,25% (je houdt netto meer over!);
 • Vaste netto maandelijkse onkostenvergoeding;
 • ATV regeling;
 • Internationale carrièremogelijkheden zijn mogelijk! Waar ga jij heen emigreren?
 • Toegang tot een groot aanbod aan trainingen via onze Academy, zowel online als offline.
Waarom zou je voor ons kiezen?

Het is een spannende tijd om deel uit te maken van ons team. We zijn er trots op dat we een wereldwijde ‘thought-leader’ zijn en dat we ernaar streven om iedereen een betere toekomst te bieden. We doen dit door onze Future@Work-strategie uit te bouwen als één verenigd team van meer dan 30.000 collega's die wereldwijd in meer dan 60 landen werken.

Je krijgt de kans om te groeien in een waaier van interessante jobs en carrières binnen ons uitgebreide portfolio van wereldwijde merken. We stellen onze collega's in staat om op de slimste, meest efficiënte manieren te werken, om een goed evenwicht te bereiken tussen de vereisten van hun werk en hun privéleven. Daarom geven we je de autonomie en ondersteuning die je nodig hebt om te werken op de manier die jou het meest productief, wendbaar en zelfverzekerd maakt.

Mensen op de eerste plaats zetten, pionieren met een collectieve geest en altijd vooruitgaan met een groeimindset - dat is waar we voor staan bij de Adecco Group. Hier zijn we allemaal individuen met een unieke kijk op de wereld waarin we leven. Dat is wat ons sterker maakt. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, je kunt jezelf zijn. Daarom streven we ernaar voort te bouwen op de eigenschappen die jou tot jou maken. We bieden een scala aan middelen voor bijscholing en ontwikkeling, bevredigen je nieuwsgierigheid en delen vaardigheden, kennis en expertise om samen te groeien.

Maak een impact waar het er het meest toe doet.

Een reis om het beste in jou naar boven te halen

Wij geloven dat een goed begrip van het aanwervingsproces je helpt om je op je best voor te bereiden, je goed te voelen en op je best te zijn. Omdat we een wereldwijde organisatie met meerdere merken en verschillende functies zijn, kan onze sollicitatieprocedure variëren.

Op onze carrièresite vind je enkele van de belangrijkste stappen die je kunt verwachten om je op weg te helpen.

Als een van 's werelds grootste werkgevers geloven wij in talent, niet in labels, en richten wij ons op de diverse en unieke vaardigheden die onze mensen meebrengen. Wij streven naar een cultuur van saamhorigheid en doelgerichtheid, een omgeving waarin iedereen kan gedijen en zich betrokken voelt, en waarin verschillen worden gerespecteerd en gewaardeerd. Onze inzet voor gelijkheid, gelijke kansen, inclusie en diversiteit is onderdeel van onze bredere inzet voor het respecteren van de fundamentele mensenrechten doorheen onze werking. De Adecco Group is er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen voor iedereen biedt.

#LI-NL

Lo que significa ser parte de the Adecco Group.

Durante más de 50 años, hemos ayudado a conectar a miles de personas, en todo el mundo, de diferentes experiencias y culturas con oportunidades de empleo. Ofrecemos servicios y soluciones líderes de Recursos Humanos, impulsando el mundo del trabajo, que no solo ofrece a nuestros clientes una experiencia más personalizada, sino que también brinda a nuestros compañeros un sentido de propósito y valor en el trabajo que realizan con nosotros. Ser parte de nuestro grupo internacional significa ser parte de una comunidad que se impulsa mutuamente para ser mejor. Harás un trabajo que desafíe la vida de nuestros clientes. Serás parte de una red de personas enérgicas y profesionales que creen en lo que estamos haciendo. Y tu también creerás en ello.

Únete a nuestra comunidad global de talentos

Cuando la oportunidad llama, ¡asegúrate de escucharla! Ingrese tus datos para unirte a nuestra comunidad de talentos y regístrete para recibir alertas automáticas de trabajo.

Nuestros Términos de uso, Política de cookies y Política de privacidad explican cómo recopilamos y usamos tu información y los derechos que tienes. Al enviar tu información, reconoces que has leído esos documentos y aceptas recibir alertas de empleo por correo electrónico de the Adecco Group.

¿Ya estás registrado? haga clic aquí