Skip to main content

Busca nuestros empleos

Rekruttering og formidling av tekniske spesialister

Modis logo

Detalles del puesto

location-pin Stavanger, Rogaland Fylke, Noruega
location-tag 2100025I

Har du det som skal til for å tiltrekke og matche fremtidens talenter mot våre kunders utfordringer?

Modis leverer et bredt spekter av tjenester og kompetanser innen Smart Industri. Modis er representert i 20 land blant annet i USA, Canada, Asia og Europa med mer enn 30 000 konsulenter i oppdrag hver dag. I Norge har Modis Norway AS utleid rundt 200 konsulenter innen tekniske roller, og har kontorer i Oslo, Drammen, Stavanger, Bergen og Trondheim. Modis Norway har i mer enn 30 år bistått norske bedrifter med å finne dyktige konsulenter til prosjektbaserte og faste tekniske stillinger. Modis er en del av The Adecco Group som i dag er et Fortune Global 500-selskap listet på SIX Swiss Exchange. I Norge inngår Modis, Adecco og Badenoch + Clark i Adecco Group Norge.

Modis vokser i Norge og vi søker nå etter en driftig/erfaren og forretningsorientert rekrutteringsrådgiver til vårt kontor i Stavanger. Du vil bidra til å utvikle vår bemanning og konsulentvirksomhet innen tekniske roller sammen med oss, våre kandidater, konsulenter og kunder.

Din arbeidsdag hos oss:

Som rekrutteringsrådgiver vil arbeidsoppgavene i hovedsak bestå av å formidle de beste kandidatene, enten de ønsker seg en ny fast jobb eller om de ønsker å jobbe på prosjekter. I tillegg skal du være med på å videreutvikle Modis til å bli den mest anerkjente aktøren innen rekruttering og formidling av tekniske spesialister i Norge. Du vil også jobbe med rådgivende salg mot nye og eksisterende kunder.
Du vil ha ansvar for rekrutteringsprosessen av våre konsulenter, noe som innebærer kandidatattraksjon, kravspesifikasjoner hos kunden, annonsering, search, dybdeintervjuer og referanseinnhenting. Du har personalansvar for egne konsulenter som du vil lede og karriereutvikle.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som har noen års erfaring som rekrutteringsrådgiver eller konsulentformidler.
Du har et mål om å bli en profilert rekrutterer og du har erfaring med sosiale medier som arbeidsverktøy.

Du må være utadvendt, engasjert og ha sterke relasjonsbyggende egenskaper. Det er en stor fordel om du også er kreativ da vi hele tiden jobber med å forbedre oss i et marked som stadig er i utvikling.

Hva vi kan tilby deg:

Stillingen innebærer frihet under ansvar der du får store muligheter til å påvirke innholdet i hverdagen din. Vi gir våre ansatte muligheten til å skape sine egne karriereveier.
Vi tilbyr kompetanseheving, verktøy, motivasjon og inspirasjon, fleksibilitet, internasjonale muligheter og en god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons og forsikringsordninger.

Kunne du tenke deg å bli vår nye kollega?

Maj-Britt Hope Løvaas / Managing Director / M: 917 23 024 / maj-britt.loevaas@modis.no

Om arbeidsgiveren


Modis er et verdensomspennende miljø av spesialister innen IT og Engineering med kontorer og konsulenter representert i 20 land fordelt på 4 kontinenter. Selskapet har samarbeidet med ledende virksomheter i USA og Europa i over 40 år.I Norge har vi 30 års erfaring med levering av ingeniører innen alle disipliner samt fagspesialister innen prosjektledelse og prosjektadministrative områder til våre kunder.
Jobben vår i Modis er å ha kontroll på tilgjengelige ressurser – de beste ressursene. Vi skal vite når konsulenter er ledige for nye oppdrag, og hvem som ønsker nye utfordringer når. Dette gjør oss til en ledende leverandør innen IT- og Engineeringkompetanse på seniornivå. 

Modis er representert med over 80 kontorer i Europa, USA, Japan og Australia. Gjennom Adecco er Modis representert i over 60 land med 5.500 kontorer. Vi er 32.000 ansatte med over 600.000 mennesker i jobb hver dag.

Lo que significa ser parte de the Adecco Group.

Durante más de 50 años, hemos ayudado a conectar a miles de personas, en todo el mundo, de diferentes experiencias y culturas con oportunidades de empleo. Ofrecemos servicios y soluciones líderes de Recursos Humanos, impulsando el mundo del trabajo, que no solo ofrece a nuestros clientes una experiencia más personalizada, sino que también brinda a nuestros compañeros un sentido de propósito y valor en el trabajo que realizan con nosotros. Ser parte de nuestro grupo internacional significa ser parte de una comunidad que se impulsa mutuamente para ser mejor. Harás un trabajo que desafíe la vida de nuestros clientes. Serás parte de una red de personas enérgicas y profesionales que creen en lo que estamos haciendo. Y tu también creerás en ello.

  • hired

Únete a nuestra comunidad global de talentos

Cuando la oportunidad llama, ¡asegúrate de escucharla! Ingrese tus datos para unirte a nuestra comunidad de talentos y regístrete para recibir alertas automáticas de trabajo.

Nuestros Términos de uso, Política de cookies y Política de privacidad explican cómo recopilamos y usamos tu información y los derechos que tienes. Al enviar tu información, reconoces que has leído esos documentos y aceptas recibir alertas de empleo por correo electrónico de the Adecco Group.

¿Ya estás registrado? haga clic aquí