Skip to main content

Busca nuestros empleos

Kundekonsulent

Adecco logo

Detalles del puesto

location-pin Bergen, Vestland, Noruega
location-tag NE01941
Kundekonsulent med en visjon om at det er «folka først» som gjelder!

Kjenner du at Folka først er noe du kan eie sammen med oss? Da er du i besittelse av en av våre viktigste verdier, og et godt grunnlag er allerede på plass. Vi ser for oss at mennesker - DET kan du, og at det å skape relasjoner er noe du brenner for.

2024 er godt i gang, og blant en av Adeccos beste og travleste avdelinger trenger forsterkninger! Denne gangen søker vi en eminent Salgs- og kundeansvarlig med pågangsmot, arbeidslyst og entusiasme til vår avdeling i Bergen. Denne krevende, men også engasjerende stillingen er i et av Norges største bemanningsbyråer. Kanskje er nettopp du den personen vi trenger for å nå nye høyder og ta markedsandeler.

Espen, vår kundekonsulent beskriver avdelingen slik:
En humørfylt gjeng, med enorm takhøyde. Vi holder et høyt tempo, samtidig som vi har det gøy på jobb. Vår passion er å se medarbeidere lykkes hos våre kunder og kunne være med å bidra til en bedre hverdag for folk flest. Som KK er jobben aldri kjedelig, du er mye ute på farten og prater med hyggelige folk i forskjellige bedrifter og lærer ekstremt mye på veien. Service & Solution Bergen består av faglig dyktige folk som bryr seg om hverandre og ikke nøler med å dele sine erfaringer og støtter sine kollegaer, vi er opptatt av å bygge teamfølelsen. Lykkes DU, lykkes VI.

For å lykkes i rollen som Salgs- og kundeansvarlig må du ha en genuin interesse for andre mennesker, du trives i en hektisk hverdag, samtidig som du alltid har et smil på lur.

Service & Solution Bergen rekrutterer medarbeidere til lager, terminaler, transportbyråer, eiendomsdrift, butikker, hotell og restaurant, kantine og catering samt mange flere – og er en ledende aktør på sine felt i Norge. På kundelisten har vi attraktive bedrifter som trenger dyktige kandidater - med service i blikket.

VI SER ETTER DEG SOM:

Har holdt på med oppsøkende salg tidligere, du har holdt salgspresentasjoner for bedrifter mange ganger før, du har gjerne erfaring fra lager og logistikk bransjen eller hotell og restaurant, er trygg på forhandlinger, anbudsprosesser – og du ELSKER å close en deal ! At du er engasjerende, inspirerende og motiverende ser vi på som  viktig, vi ser gjerne at du er en naturlig dyktig relasjonsbygger, ydmyk, tydelig, nysgjerrig og nytenkende i tillegg!

DETTE ER DET SOM MØTER DEG I STILLINGEN SOM KUNDEKONSULENT HOS OSS:

Som kundekonsulent i Adecco vil du jobbe tett opp mot våre eksisterende kunder, samtidig som du skaper og bygger nye relasjoner med nye kunder, du vil være våre kunders første møte med oss i Adecco. Deres behov vil variere, og det er din jobb å finne og tilby de beste løsningene for våre kunder.

Hos oss er ingen dag lik, men det vi vet er at dagene er innholdsrike, du får utfordret deg selv, og du får jobbe med en gjeng med ambisiøse mennesker. Her får du virkelig benyttet både dine sosiale og kommunikative evner, så vel som dine strukturerte ferdigheter.

  • Ansvar for nysalg og eksisterende kunder
  • Ansvar for mersalg i henhold til egne- og avdelingens budsjetter og aktivitetsplaner
  • Identifisere, booke møter og bygge nettverk med nye og eksisterende kunder
  • Representere Adecco ved kundearrangementer
  • Ansvarlig for lokale anbudsbesvarelser, samt delta i regionale og nasjonale anbudsbesvarelser der dette er påkrevet
  • Implementerings – og kontraktsansvar for egne kunder
  • Bistå avdelingen og Avdelingsleder med all relevant informasjon som kan bedre Adeccos markedsposisjon
  • Delta på salgskurs både lokale, regionale og nasjonale
HVEM ER DU?

Som person er du lærevillig, tenker litt utenfor boksen, setter høye mål for deg selv og er sterk i din tro om at alt er mulig. Du ser dine kollegaer, bryr deg om de rundt deg og har et ønske om å lære nye ting. Du bør være komfortabel i møte med nye mennesker, og du klarer å holde hodet kaldt når det skjer flere ting på en gang.

  • Relevant høyere utdannelse, eller erfaring som kan kompensere for manglende studier
  • Erfaring fra salg, fordelaktig fra B2B salg og eller digitalt salg
  • Du er ambisiøs og brenner for å skape gode relasjoner mellom oss og våre kunder
  • Du har gjerne erfaring fra lignende stillinger, et pluss er hvis du tidligere har jobbet innen lager og logistikk og eller hotell og restaurantbransjen
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk

HVORFOR ADECCO?


Ved å jobbe hos oss blir du en del av en fantastisk og inkluderende arbeidsplass. Vi setter faglig kompetanse høyt, og er opptatt av kontinuerlig utvikling av ansatte. Adecco er et stort selskap og vi investerer i våre ansatte gjennom opplæring, kurs, sertifiseringer og faglige fora. Våre verdier; Passion, Collaboration, Inclusion, Courage og Customers at the heart, kjennetegner oss som selskap. Vi håper du ser det i møte med oss.

  • Vi tilbyr en spennende og lærerik stilling, med store muligheter for videre utvikling i bedriften.
  • Du får de beste kollegaene, og vi garanterer deg en arbeidsplass utenom det vanlige
  • Du får mulighet til å utvikle deg og bygge en sterk kompetanse fra bransjen
  • Arbeidstiden vil være 8-16, med muligheter for fleksitid
  • Flotte kontorlokaler i Kronstadparken i Bergen


Ønsket oppstart er snarlig, men vi er villige til å vente på riktig kandidat.


Vi i Adecco har satt våre mål for 2024, men vi trenger deg med på laget for å nå disse målene! Er du med?

Vi intervjuer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søk hvis du finner denne stillingen interessant for deg – skulle du ha noen spørsmål før du søker, kontakt oss gjerne! Vi ser frem imot å motta din søknad. Og forhåpentligvis er du akkurat den vi ser etter.

Søknadsfrist: 28.04.2024

Kristin Lauritsen
Avdelingsleder Bergen
Kristin.lauritsen@adecco.no
+ 47 98 20 47 88

Behrooz M. Langseth
Nordic Recruitment Team Lead
Behrooz.malaekeh@adeccogroup.com
+ 47 90 47 66 56

Posting date: 07-04-2024

Inscribirse

Lo que significa ser parte de the Adecco Group.

Únete a nuestra comunidad global de talentos

Cuando la oportunidad llama, ¡asegúrate de escucharla! Ingrese tus datos para unirte a nuestra comunidad de talentos y regístrete para recibir alertas automáticas de trabajo.

Nuestros Términos de uso, Política de cookies y Política de privacidad explican cómo recopilamos y usamos tu información y los derechos que tienes. Al enviar tu información, reconoces que has leído esos documentos y aceptas recibir alertas de empleo por correo electrónico de the Adecco Group.

¿Ya estás registrado? haga clic aquí